Klaverblad Uitvaartverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

Klaverblad uitvaartverzekering

Een begrafenis of crematie kost veel geld. U wilt niet dat dit voor rekening van uw nabestaanden komt. Met onze uitvaartverzekering krijgen zij een geldbedrag om uw uitvaart van te betalen.

  • Verzekerd bedrag stijgt tot 80-jarige leeftijd met 2% per jaar
  • Geen natura uitvaart maar uitkering in geld
  • Volledige vrijheid over invulling van de uitvaart
  • Kinderen tot 18 jaar automatisch gratis meeverzekerd

Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Klaverblad Uitvaart
€ 5.000
€ 4,70
€ 30,19
Klaverblad Uitvaart
€ 7.500
€ 6,79
€ 44,76
Klaverblad Uitvaart
€ 11.000
€ 9,71
€ 65,16

In het bovenstaande voorbeeld ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 20-04-2018. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort.

Wie worden er verzekerd?

Met de uitvaartverzekering van Klaverblad verzekert u niet alleen uzelf. Ook uw kinderen, waarbij de leeftijdsgrens ligt tot 18 jaar, zijn meeverzekerd. Uw kinderen zijn meeverzekerd tot een bedrag van €7.500. Voor u zelf kiest u het gewenste verzekerde bedrag. Dit bedrag ligt tussen de €3.000 en €20.000.

Klaverblad heeft een tool genaamd de uitvaartkostenmeter. Met deze tool berekent u zelf het bedrag dat nodig is om uw uitvaart te verzekeren. U kunt het verzekerde bedrag een keer per jaar met maximaal 10% extra verhogen zonder dat u nogmaals een gezondheidsverklaring hoeft in te vullen.

Bron: Klaverblad.nl

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.