Uitvaartverzekering Vergelijken

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

Begin nu met uw uitvaartverzekering vergelijkenPakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Monuta - € 6.500
€ 6500
€ 6,42
€ 25,72
Monuta - € 9.000
€ 9000
€ 9
€ 37,16
Monuta - € 11.000
€ 11000
€ 11,06
€ 46,31

Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Uitvaartplan Basis
€ 6.634
€ 4,60
€ 21,62
Uitvaartplan Plus
€ 9.000
€ 7,08
€ 33,27
Uitvaartplan Flexibel
€ 11.000
€ 9,18
€ 43,11

In de bovenstaande vergelijker ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 12-07-2019. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. U kunt uw pakket vaak zelf samenstellen op de webiste van de verzekeraar. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort. De top 5 is op basis van meest gekozen en dus geen advies (reclame).

Een uitvaartverzekering vergelijken, wat doen we daar mee?

In het geval u op zoek bent naar een uitvaartverzekering raden wij u aan om gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule. Met deze vergelijkingsmodule kunt u verschillende uitvaartverzekeringen vergelijken. Er zijn er nogal wat in Nederland en u heeft vast geen zin om alle websites van uitvaartverzekeringen langs te gaan. Daarom helpen wij u een handje door deze vergelijkingstool gratis aan te bieden. Binnen 1 minuut heeft u de uitvaartverzekering gevonden die het beste bij u past!

Het fijne aan de vergelijkingsmodule is dat u de verschillende uitvaartverzekeringen kunt vergelijken op basis van de hoogte van de premie en de hoogte van het verzekerde bedrag. U geeft aan hoe hoog de premie en het verzekerde bedrag moet zijn en wij zoeken daar een passende uitvaartverzekering bij. Makkelijk toch?!

Begrafenisverzekering vergelijken

Eigenlijk is een begrafenisverzekering hetzelfde als een uitvaartverzekering. Bij ons heeft u dus de mogelijkheid om een begrafenisverzekering te vergelijken. Dit doet u door de gevraagde zoektermen in te vullen. Op basis van de gegevens die u ingevuld heeft zoeken wij de begrafenisverzekering die bij u past. Het voordeel van onze vergelijkingsmodule is dat u zonder al te veel moeite de beste begrafenisverzekering te vinden. Probeer daarom onze vergelijkingsmodule vandaag nog uit!

Wij doen ons best om onze vergelijkingsmodule up-to-date te houden. Ons team is dagelijks druk bezig om alle uitvaartverzekeringen uit te zoeken. Dit doen we door nauw contact te houden met uitvaartverzekeraars en door het internet af te speuren. Hiermee garanderen wij dat alle informatie op onze website betrouwbaar is.

 • uitvaartverzekering vergelijken,
 • uitvaartverzekering berekenen,
 • uitvaartverzekering kosten, uitvaartverzekering prijzen,
 • uitvaartverzekering afsluiten
 • klaverblad uitvaartverzekering
 • monuta
 • uitvaartverzekering kassa
 • uitvaartverzekering berekenen
 • uitvaartverzekering afsluiten
 • uitvaartverzekering afkopen
 • uitvaartverzekering vergelijken consumentenbond
 • uitvaartverzekering vergelijken independer

 

 

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.