Uitvaartverzekering berekenen

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

Waar moet je rekening mee houden om een uitvaartverzekering te kiezen? Wat is voor u belangrijk? Vaak wordt de hoogte van de uitkering hierin leidend genomen. Maar wat bepaalt nu de hoogte van de uitkering na het overlijden? Dit heeft te maken met verschillende onderdelen. De uitvaart zelf, wilt u gecremeerd of begraven worden, de verchillende mogelijkheden van de plechtigheid of zelfs een feest en het aantal gasten.

Hieronder kunt u met een aantal eenvoudige stappen de hoogte berekenen van de uitkering. Met de hoogte van de uitkering kunt u kijken welke uitvaartverzekering het beste bij u past.

1 Uitvaart
2 Dienst en plechtigheid
3 Gasten
4 Overig
5 Samenvatting
  • Prijs: 2.400,00 €
    De standaard kosten gelden voor de uitvaartondernemer en de laatste verzorging van de overleden persoon. Dit zijn gemiddelde kosten en kunnen iets afwijken.
  • Prijs: 600,00 €
    Een opbaring/verzorging wordt standaard gedaan, in bijzondere gevallen kan hier vanaf gezien worden.
    U kunt zelf nog kiezen of het in Nederland plaatsvindt of in het buitenland. Aan het buitenland zitten extra kosten verbonden.
  • Voer een getal tussen 1 en 1 in.
  • 0,00 €

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.