DELA Uitvaartverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

DELA Uitvaartverzekering

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien.


Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Uitvaartplan Basis
€ 6.634
€ 4,60
€ 21,62
Uitvaartplan Plus
€ 9.000
€ 7,08
€ 33,27
Uitvaartplan Flexibel
€ 11.000
€ 9,18
€ 43,11

In het bovenstaande voorbeeld ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 20-04-2018. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort.

Kernwaarden

Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij onze leden met raad en daad bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit. Onze ambitie is gestoeld op betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap.

Brede dienstverlening

In deze waarden is de groei van DELA geworteld en ligt de verbondenheid met onze klanten, onze mensen en onze omgeving. Vanuit onze oorsprong in uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bouwen wij verder aan een steeds bredere dienstverlening en aan een energieke coöperatieve onderneming van en voor onze klanten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijkt u eens bij de verschillende verzekeringen die wij aanbieden of wat coöperatie DELA voor u kan betekenen rondom de uitvaart.

DELA Uitvaartplan

Het DELA Uitvaartplan is de naam die DELA geeft aan de uitvaartverzekering. Van deze verzekering zijn een aantal variaties. DELA Uitvaartplan, DELA UitvaartplanPlus en DELA Uitvaartplan tegen koopsom. Deze drie variaties zij hier te vinden:

Als coöperatie deelt DELA de winst die zij maken met hun leden. Dit ontvang je als lid van DELA in je DELA Uitvaartplan.  Door deze winstdeling kan DELA de premiestijging beperken en ben je dus altijd voordelig uit en hierdoor blijft je uitvaartverzekering waardevast.  Het DELA UitvaartPlan is de enige natura-uitvaartverzekering in Nederland met coöperatiewinstdeling. Hoeveel de premie jaarlijks stijgt is niet te zeggen. Dit hangt af van de stijging van de uitvaartkosten, maar ook van de rentestand en of er wel of geen winstdeling is. Gemiddeld in de afgelopen 10 jaar was de premiestijging van het DELA UitvaartPlan 2,7%.

DELA Uitvaartplan ervaringen

Hieronder staan een aantal ervaringen van DELA uitvaartplan, DELA uitvaartverekering. Dit zijn beoordeling van hun website.

  • Barry

” Mijn/onze ervaring is dat DELA zeer meeleeft en ons ook heeft vrij gelaten zoals wij het wilden doen. Terwijl op de achtergrond de mensen van DELA aanwezig waren mochten we hulp nodig hebben of vragen hebben. We hebben het als zeer fijn en positief ervaren.”

  • Maria

“DELA doet wat het beloofd. zeker een uitvaartverzekering om te hebben.”

  • anoniem

“Bij het regelen van de uitvaart voor mijn broer werden we heel goed geholpen door de consulent van DELA uitvaartplan. (Tiny) Een vrouw die vertelde wat er verteld moest worden, geen verkooppraatjes. Iedereen voelde zich op zijn/haar gemak en had direct vertrouwen in haar. Een aanrader om de familiekamer te nemen was een schot in de roos.”

DELA Uitvaartplan vergelijken

Wil je de uitvaartverzekeringen van DELA vergelijken, kijk dan op de website van DELA uitvaartplan. Wil je deze naast elkaar leggen met andere uitvaartverzekeraars, dat kan, kijk dan bij ons op de homepage voor een uitvaartverzekering vergelijker.

 

 

Bron: Dela.nl

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.