Ardanta Uitvaartverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

Ardanta Uitvaartverzekering

Ardanta is vooral een praktische gids. Natuurlijk verzekeren we uw uitvaart ook. Dat spreekt voor zich. Maar we willen u of uw nabestaanden vooral helpen. Rondom de uitvaart. Met praktische zaken. Nu. En straks als het nodig is. Maar een traditionele uitvaartverzekeraar? Nee. Dat zijn we niet. Ardanta is er namelijk vooral om u te helpen. Met geld dus, voor de uitvaart. Maar vooral met het regelen van en adviseren over praktische zaken.


Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Geld Garant Uitvaartplan
€ 5.000
€ 4,74
€ 27,70
Geld Garant Uitvaartplan
€ 7.000
€ 6,32
€ 38,11
Geld Garant Uitvaartplan
€ 11.000
€ 9,47
€ 58,93

In het bovenstaande voorbeeld ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 20-04-2018. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort.

Ardanta helpt u om inzicht te geven. En helpt u met in kaart brengen van uw persoonlijke wensen. Veel is vooraf al te regelen. Wat er met uw huisdier na uw overlijden gebeurt bijvoorbeeld. Of welke muziek u tijdens de uitvaart wilt. Of waar de plechtigheid plaatsvindt.

En bij al deze vragen en wensen zijn we er voor u. Door het aanbieden van checklists op doodgaanendoorgaan bijvoorbeeld. Door u te verwijzen naar een adviseur. Of door persoonlijk advies. Geloof het of niet. Soms zullen we zelfs adviseren om juist geen uitvaartverzekering te nemen. Omdat u die niet nodig heeft. Dat is Ardanta. Wij maken het niet moeilijker dan het is. We houden het liever simpel. Eerlijk. En Helder. Voor u. Zodat u zich niet onnodig druk hoeft te maken. En rust krijgt. Om te genieten van het leven.

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.