BudgetUitvaartPolis Uitvaartverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

BudgetUitvaartPolis Uitvaartverzekering

BudgetUitvaartPolis is een verzekeraar die is gelanceerd in 2014. De beheerders van BudgetUitvaartPolis hebben echter al jaren ervaring met uitvaartverzekeringen. Zij waren zich ervan overtuigd dat een uitvaartverzekering geen hoge kosten met zich moest meebrengen. Een uitvaartverzekering is namelijk iets wat men niet graag afsluit. Vandaar dat ze op het idee kwamen om uitvaartverzekeringen tegen een goedkope prijs te kunnen aanbieden onder de naam BudgetUitvaartPolis.

BudgetUitvaartPolis is onderdeel van Algemeen Belang Verzekeringen. Dit bedrijf bestaat al sinds 1933 en is sindsdien al actief als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Zij zijn verantwoordelijk voor ruim 500 uitvaarten per jaar. Dit staat gelijk aan een verzekerd kapitaal van 132 miljoen euro. Sinds 1 januari 2015 maakt het overkoepelend bedrijf van BudgetUitvaartPolis genaamd Algemeen Belang Verzekeringen ook deel uit van coöperatie DELA uitvaartverzekeringen. De missie en visie van BudgetUitvaartPolis en Algemeen Belang Verzekeringen komt met elkaar overeen.

Missie van BudgetUitvaartPolis

Algemeen Belang is uitvaartverzorger én uitvaartverzekeraar. Met als missie: klantgerichte dienstverlening met de beste kwaliteit in product en service. Wij zien transparantie, betrouwbaarheid en innovatie als voorwaarden voor een positieve beleving bij onze klanten. De klanttevredenheid peilen wij dan ook permanent om onze aanpak zo nodig bij te kunnen stellen.

Visie van BudgetUitvaartPolis

Algemeen Belang staat als eigentijdse organisatie midden in de samenleving. Wij spelen in op relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Wij zijn betrokken en meelevend, vanaf het eerste advies voor een uitvaartverzekering op maat, tot en met de respectvolle verzorging van een persoonlijke uitvaart. Een klantgerichte aanpak is de drijfveer voor onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

 

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.