Nuvema Uitvaartverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

Nuvema Uitvaartverzekeringen

Nuvema is actief als uitvaartverzekeraar in heel Nederland. Met de persoonlijke aanpak, waarbij de uitvaartwensen van de klant de basis vormen voor een op maat gemaakte natura uitvaartverzekering, zorgt Nuvema voor een goede financiële afwikkeling van de uitvaart voor haar ruim 300.000 klanten.


Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
Crematiepakket 1
€ 5.241
€ 5,20
€ 29,55
Crematiepakket 2
€ 7.032
€ 6,95
€ 39,58
Crematiepakket 3
€ 11.077
€ 10,84
€ 62,23

In het bovenstaande voorbeeld ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 20-04-2018. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort.

In 1949 werd de Stichting Begrafenisfonds Groningen opgericht. Medio 1958 is dit veranderd in NV Nuvema. In december 1984 verhuisde het hoofdkantoor van Nuvema naar Baarn, waar het bedrijf nu al ruim 25 jaar gevestigd is. Nuvema is bijna 60 jaar actief als uitvaartverzekeraar op de Nederlandse markt. Een periode waarin Nuvema altijd een eigen koers heeft gevaren en waarbij altijd één ding voor ogen wordt gehouden: de individuele wensen van de klant.

Samenwerking met plaatselijke uitvaartverzorgers

Nuvema is van mening dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Wij zijn goed in verzekeren, de verzorging van de uitvaart laten we daarom over aan plaatselijke uitvaartverzorgers. Daarom zijn we 300 samenwerkingsverbanden aangegaan met nauwkeurig geselecteerde uitvaartverzorgers.
Dankzij deze samenwerkingsverbanden heeft Nuvema een werkwijze ontwikkeld die het best omschreven kan worden als puur maatwerk.

Visie

Nuvema is van mening dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Wij zijn goed in het verzekeren van uitvaarten. De verzorging van de uitvaart laten we daarom over aan de plaatselijke uitvaartverzorgers. Daarom zijn we 300 samenwerkingsverbanden aangegaan met nauwkeurig geselecteerde uitvaartverzorgers.

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.