PC Uitvaart

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw nabestaande
Altijd up to date

PC Uitvaartverzekering is geen groentje op het gebied van uitvaartverzekeringen. Al 85 jaar verzorgen zij uitvaarten naar wens. De ervaren uitvaartbegeleiders zijn zeer bekwaam en bedreven in het organiseren van de crematie of begrafenis naar gelang de wil van de nabestaanden. PC Uitvaartverzekeringen heeft de kennis en kunde in huis om deze wensen te verzorgen. Zij denken graag mee om de uitvaart zo goed en respectvol te laten verlopen. PC Uitvaartverzekering regelt de locatie door heel Noordwest-Nederland, verzorgt de deposito’s voor de financiering van de uitvaart en legt alle uitvaartwensen vooraf vast. De nabestaanden komen dus nooit achteraf voor vervelende financiële verrassingen te staan.


Pakket naam
Verzekerd bedrag:
Premie p.m. 18 jaar
Premie p.m. 65 jaar
PC Uitvaart
€ 5.000
€ 4,74
€ 27,70
PC Uitvaart
€ 7.500
€ 6,71
€ 40,71
PC Uitvaart
€ 10.000
€ 8,68
€ 53,73

In het bovenstaande voorbeeld ziet u premiebedragen die horen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op 18- en 65-jarige leeftijd. Peildatum is 20-04-2018. ​We hebben per verzekeraar soortgelijke pakketten samengesteld, o.a. zijn we uitgegaan van een crematie zonder gezinsleden mee te verzekeren. Via de knoppen "Bereken Premie" kunt u zelf de werkelijke premie berekenen die bij uw leeftijd hoort.

Wat zijn de voordelen van de PC Uitvaarverzekering

Een begrafenis of crematie is uiteraard een verdrietige aangelegenheid. Bij PC Uitvaartverzekering begrijpen zij dit als geen ander. Als er iemand overleden is komt de uitvaartbegeleider persoonlijk langs om de uitvaart te bespreken. Dit kan ook ruim van te voren plaats vinden zodat alle wensen goed worden vastgelegd. Ook na de plechtigheid wordt er nog aan de nabestaanden gedacht. Enkele weken na de uitvaart komt de uitvaartbegeleider nogmaals langs om te evalueren hoe de nabestaanden het hebben ervaren en hoe het met ze gaat. Het vooraf vastleggen van de uitvaartwensen biedt rust. Het is namelijk fijn als er al wat op papier staat. Dat biedt een leidraad voor het regelen van een afscheid naar wens. Het vastleggen van maar een paar keuzes kan de nabestaanden al helpen. Bij PC Uitvaart is het mogelijk om de wensen eenvoudig online in te vullen. In zes eenvoudige stappen worden de wensen vastgelegd. Vervolgens ontvangt degene haar of zijn persoonlijke uitvaartwensen per e-mail. Hier zitten geen kosten aan vast. Alle uitvaartwensen zijn kosteloos en vrijblijvend geregistreerd bij PC Uitvaart en zijn altijd opvraagbaar en te wijzigen.

  • Beoordeeld met een 9,2
  • Kinderdekking to 18 jaar
  • Inclusief emotionele nazorg ter waarde van € 500
  • Afsluiten mogelijk tot en met 75 jaar

Om alle voordelen nogmaals op een rij te zetten volgt hier een duidelijke opsomming: Kosteloos en vrijblijvend de wensen vastleggen, de wensen bieden nabestaanden een leidraad voor het regelen van het afscheid, de wensen zijn altijd opvraagbaar en makkelijk te wijzigen en iedereen kan gebruik maken van deze diensten.

Wat dekt PC Uitvaartverzekeringen?

Met een uitvaartverzekering kan men ervoor kiezen om de uitvaartkosten geheel of gedeeltelijk te dekken. PC Uitvaart biedt sinds 1 oktober 2018 hun uitvaartverzekeringen aan via Ardanta. Het is verstandig om eerst de kosten van het beoogde afscheid te berekenen alvorens een verzekering af te sluiten. Op deze manier kan het bedrag waarvoor men zich wil verzekeren vastgesteld worden. De nabestaanden ontvangen het vastgestelde geldbedrag om de laatste wil en het afscheid dat PC uitvaart verzorgd te bekostigen.

Het verzekerde bedrag wordt na het overlijden uitgekeerd aan de nabestaanden. Bij het afsluiten van de verzekering kan men aangeven aan wie het verzekerde bedrag moet worden uitgekeerd. Als het gaat om het overlijden van een kind dan is hij of zij maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). De uitvaartkosten worden vergoed aan de hand van de rekeningen. PC Uitvaart verzorgt ook deskundige hulp, speciaal voor de rouwverwerking van kinderen tot achttien jaar als een gezinslid komt te overlijden, ter waarde van 500 euro. Als er sprake is van een overlijden ten gevolge van een ongeval wordt tot de leeftijd van 65 jaar 2500 euro extra uitgekeerd.

Wat kost de PC Uitvaartverzekering?

Elke uitvaart is anders. Dat geldt ook voor de kosten. PC Uitvaart Begeleiding regelt de uitvaart naar gelang de wens van de verzekerde en is transparant in de kosten hiervan. Een vraag die vaak gesteld wordt is: ‘wat kost een begrafenis?’. Dat is echter lastig te beantwoorden aangezien de kosten voor een begrafenis per situatie verschillend is. Ten eerste moet er rekening worden gehouden met kosten voor de diensten aan de uitvaartverzorger en uiteraard de kist. Denk echter ook aan de overige kosten voor een begrafenis zoals het opbaren in het uitvaartcentrum of thuis opbaren, vervoer van rouwcentrum naar het woonhuis en het vervoer van huis naar de kerk en begraafplaats. Andere kosten waar rekening mee gehouden moet worden zijn rouwkaarten, een rouwadvertentie in de plaatselijke krant, een rouwadvertentie in een landelijk dagblad en een bloemstuk. De meest mensen houden geen rekening met deze kosten en dan kunnen de kosten behoorlijk hoog uitvallen. Kom daarom niet voor verassingen te staan en check de kosten vooraf. PC Uitvaart heeft op hun site een snelle kostencheck. Deze bestaat uit zes vragen en geeft een onmiddellijke indicatie van de kosten. Op deze manier ben je te allen tijde goed ingelicht over welke kosten er bij een overlijden komen kijken.

Belangrijke pagina's van Uw Uitvaartverzekering Vergelijken

https://uwuitvaartverzekeringvergelijken.comkrijgt een 8.9 uit 10 met 326 beoordelingen.

Uitvaartverzekering vergelijken

Besparen voor later en ontzorgen voor uw nabestaanden. Dat is wat u doet als u een uitvaartverzekering aan het vergelijken bent en uiteindelijk afsluit. Kijk goed naar de dekking bij een uitvaart, begrafenis of crematie. Let daarnaast op de maandbedragen van een uitvaartverzekeraar.

Beste uitvaartverzekeraars

Natuurlijk wilt u gaan voor kwaliteit en een verstandige keuze. Soms is een euro meer of minder per maand net hetgeen wat er voor zorgt dat alles goed geregeld is bij een uitvaartverzekeraar.

Wij vergelijken hier de beste uitvaartverzekeraars voor u.